جیمز کامرون محتویات سفر به درازگودال ماریانا[ویرایش] ورود به سینما[ویرایش] زندگی شخصی[ویرایش] ادای احترام[ویرایش] فیلمشناسی[ویرایش] منابع[ویرایش] پیوند به بیرون[ویرایش] منوی ناوبریوبگاه تایتانیکجیمز کامرونجیمز کامرونآثار مربوط به جیمز کامرونجیمز کامرونجیمز کامرونجیمز کامرونجیمز کامرونووووووووووWorldCat Identities106079065n910615060000 0001 2146 3344119066890311433028596676cb12040046k(دادهها)970012845f818bce-2f44-438e-b2f2-2bca797097283595977600512374xx0015485ITICCUTO0V157350XX1151689DA06164827w6cv4pk8وو
پیرانا ۲: تخم ریزینابودگربیگانههاورطهنابودگر ۲: روز داوریدروغهای حقیقیتایتانیکآواتارExpedition: Bismarckاشباح غوطهورAliens of the Deepلایتستورم انترتینمنتدیپسی چلنجردنی بویلتری گیلیامکامرون کرواستیون اسپیلبرگام. نایت شیامالانبرایان سینگرباز لورمناستیون اسپیلبرگکوئنتین تارانتینوسام ریمینیک پارکاستیو باکسکریستوفر نولاندیوید یتسکریستوفر نولانجیمز کامرونادگار رایتدیوید یتسسام مندسآلفونسو کوارونکریستوفر نولانCan't Stop the MusicBronte Woodardآلن کارMommie DearestFrank Yablansفرانک پریرابرت گتچلInchonRobin MooreLaird KoenigThe Lonely LadyJohn KershawBoleroجان درکرمبو: اولین خون قسمت دومسیلوستر استالونهجیمز کامرونکوین ژارHoward the DuckWillard Huyckگلوریا کتزLeonard Part 6بیل کازبیCocktailHeywood Gouldشبهای هارلمادی مورفیمیدان نبرد زمینJ. David ShapiroFreddy Got Fingeredتوماس گرینDerek Harvieجنگ ستارگان اپیزود دوم: حمله کلونهاجرج لوکاسJonathan Halesجیلیمارتن برستزن گربهایترسا ربکJohn Brancato، Michael Ferrisجان راجرزDirty Loveجنی مککارتیغریزه اصلی ۲Henry BeanI Know Who Killed MeThe Love Guruمایک مایرزتبدیل شوندگان: انتقام شکستخوردگانایرن کروگرالکس کورتزمنروبرتو ارسیویلیام پیتر بلتیایب ملچیورهارلن الیسونجیمی سانگسترجرج لوکاسالین میوارن بیتینیکولاس مایرویلیام پیتر بلتیلارنس کاسدانملیسا متیسنری بردبریجیمز کامرونگیل آن هاردتام هلند (کارگردان)جیمز کامرونEdward Neumeierگری راسآن اسپیلبرگویلیام پیتر بلتیتد تلیجیمز وی هارتمایکل کرایتوندیوید کپجیم هریسونWesley Strickاندرو کوین واکرکوین ویلیامسونMike WerbMichael Collearyاندرو نیکولچارلی کافمندیوید هیتراستیون اسپیلبرگاسکات فرانکJon Cohenفرن والشفیلیپا بوینسپیتر جکسونآلوین سارجنتکریستوفر نولاندیوید اس. گویرمایکل دووگرتیدن هریس (فیلمنامهنویس)برد بردکریستوفر نولانجاناتان نولانجیمز کامرونکریستوفر نولانجف نیکولزکوئنتین تارانتینواسپایک جونزکریستوفر نولانجاناتان نولانلارنس کاسدانجی. جی. آبرامزمایکل آرندتاریک هیزررریان جانسون
جیمز کامرونافراد جلوههای ویژهافراد زندهافراد کانادایی اسکاتلندیتباراهالی اسکاتلنداهالی بری، کالیفرنیااهالی شهرستان اورنج، کالیفرنیااهالی کانادااهالی کپوسکسینگاهالی ملیبو، کالیفرنیااهالی نیاگارا فالز، انتاریوبرندگان جایزه اسکار بهترین تدوینبرندگان جایزه اسکار بهترین کارگردانیبرندگان جایزه امپایر بهترین کارگردانیبرندگان جایزه انجمن کارگردانان آمریکابرندگان جایزه بهترین کارگردانی گلدن گلوببرندگان جایزه ساترنبرندگان جایزه گلدن گلوب بهترین کارگردانیبرندگان جایزههای ماهوارهایبیخدایان اهل کاناداپیادهروی مشاهیر هالیوودتدوینگران اهل ایالات متحده آمریکاتدوینگران اهل کاناداتهیهکنندگان برنده جایزه اسکارتهیهکنندگان برنده جایزه گلدن گلوبتهیهکنندگان تلویزیونی اهل کاناداتهیهکنندگان فیلم اهل کاناداتهیهکنندگان فیلم مستند اهل کانادادانشآموختگان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتونزادگان ۱۹۵۴ (میلادی)فیلمنامهنویسان اهل کاناداکارگردانان تلویزیونی اهل کاناداکارگردانان دور از وطن اهل کانادا در ایالات متحده آمریکاکارگردانان فیلم انگلیسیزبانکارگردانان فیلم اهل ایالات متحده آمریکاکارگردانان فیلم اهل کالیفرنیاکارگردانان فیلم اهل کاناداکارگردانان فیلم ترسناککارگردانان فیلم علمی–تخیلیکارگردانان فیلمهای اکشنکارگردانان فیلمهای خیالپردازیکاناداییهای مهاجرتکرده به ایالات متحده آمریکامخترعان اهل کانادامستندسازان اهل کانادامیلیاردرهای اهل ایالات متحده آمریکامیلیاردرهای اهل کانادانویسندگان تلویزیونی اهل کانادا
انگلیسی۱۶ اوت۱۹۵۴کاناداآبشار نیاگارااستنلی کوبریکسینماآواتارتایتانیکجنوب کالیفرنیاUSCهالیوودراجر کورمنفرانسو تروفوفدریکو فلینیاینگمار برگمنجنگ فراسوی ستارگانجان سی لزهفت ساموراییکهکشان وحشتپیرانا ۲: تخم ریزیآروارههااستیون اسپیلبرگنابودگرآرنولد شوراتزنگرمایکل بینلیندا همیلتونپل وینفیلدرونالد ریگانفرانکشتاینرمبو: اولین خون قسمت دومسیلوستر استالونهبیگانه (فیلم)بیگانههاسیگورنی ویورکاری هنمایکل بینورطهادهریسمری الیزابتمایکل بیننابودگر ۲: روز داوریدروغهای حقیقیآرنولد شوارتزنگرجیمی لی کرتیستام آرنولدتایتانیکنیویورکاقیانوس اطلسآواتارکاترین بیگلومهلکهجاش فریدمنریک جافاآماندا سیلورشین سالرنوکاترین بیگلولیندا همیلتونترمیناتورنابودگر ۲: روز داوریسوزی آمیسجیمز هورنرموسیقی متن فیلمهایبیگانههاتایتانیکآواتار
جیمز کامرون
پرش به ناوبری
پرش به جستجو
جیمز کامرون | |
جیمز کامرون ژوئیه ۲۰۱۶ | |
زاده | ۱۶ اوت ۱۹۵۴ (۶۴ سال) |
ملیت | کانادایی |
زمینه فعالیت | کارگردان، تهیهکننده، فیلمنامهنویس |
همسر | شارون ویلیامز (۱۹۷۸–۱۹۸۴) گیل آن هارد (۱۹۸۵–۱۹۸۹) کاترین بیگلو (۱۹۸۹–۱۹۹۱) لیندا همیلتون (۱۹۹۷–۱۹۹۹) سوزی آمیس (۲۰۰۰–اکنون) |
جیمز فرانسیس کامرون (به انگلیسی: James Cameron) (زاده ۱۶ اوت ۱۹۵۴) کارگردان اهل کانادا است که بیشتر فیلمهای مهیج و تخیلی میسازد.
او در شهر کوچکی به نام کپوس کیسینگ در حومه انتاریو کانادا، نزدیک آبشار نیاگارا، به دنیا آمد. در پانزده سالگی همزمان با تحصیلات متوسطه فیلم یک ادیسه فضایی (استنلی کوبریک) را دید و به سینما علاقهمند شد. خودش در این باره گفتهاست: «با دیدن این فیلم به فیلمسازی علاقهمند شدم. نمیتوانستم تصور کنم که کوبریک چگونه این کارها را انجام دادهاست. مایل بودم آنچه را او انجام داده بود فرا بگیرم. چارهای نبود جز اینکه دوربین سوپر هشت پدرم را قرض بگیرم و سعی کنم با سرعتهای مختلف از اشیای دور و اطرافم فیلمبرداری کنم، و بعد نتیجه را روی پرده ببینم.
او یک بار در زمانی که مسئول جابجایی غذای مدارس بود به سینما میرود و فیلم جنگ ستارگان را میبیندو زمانی که بیرون میآید به دوست خود میگوید:باید این فیلم را من میساختم.»
اکنون وی یکی از کارگردانان صاحب سبک و خلاق هالیوود بهشمار میرود که نویسندگی و کارگردانی نخستین و دومین فیلم پرفروش تاریخ سینما (آواتار و تایتانیک) را در پرونده دارد.[۱]
محتویات
۱ سفر به درازگودال ماریانا
۲ ورود به سینما
۳ زندگی شخصی
۴ ادای احترام
۵ فیلمشناسی
۶ منابع
۷ پیوند به بیرون
سفر به درازگودال ماریانا[ویرایش]
او سومین نفری است که توانسته با زیر دریایی خود به درازگودال ماریانا -که ۱۱۰۰۰ متر عمق دارد- در سال ۲۰۱۲سفر کند. او توانست ۲ ساعت در گودال، داخل زیر دریایی بماند و بازگردد.
ورود به سینما[ویرایش]
در ایام نوجوانی خانوادهاش به دهکده آرنج در جنوب کالیفرنیا نقل مکان کرد، و چندی بعد با خواندن کتابی دربارهٔ فیلمنامهنویسی با همکاری یکی از دوستانش یک فیلمنامه ده دقیقهای نوشت، و آن را به طریقه ۳۵ میلیمتری فیلمبرداری کرد. کامرون با این فیلم در رشتههای جلوههای ویژه، تمهیدات سینمایی و شیشه شفاف دست به آزمایش و تجربه زد. خودش گفتهاست: «به کتابخانه USC رفتم و هر چه مربوط به تکنولوژی فیلم بود پیدا کردم و خواندم. از صفحات کپی میگرفتم و از صفحات دیگر یادداشت برمیداشتم. در تکنولوژی سینما مجانی فارغالتحصیل شدم. در دانشکده ثبت نام نکرده بودم، بلکه تمام اوقات در کتابخانه بودم. معمولاً کوهی از کاغذ و پوشه در کنارم بود تا بیاموزم که جلوههای ویژه چگونه انجام میشوند.»
کامرون پس از پایان تحصیلات به هالیوود رفت و در دهه هشتاد به عنوان فیلمنامهنویس و کارگردانی فنآور شناخته شد.
کامرون مانند بسیاری از کارگردانهای آمریکایی فعالیت خود را از کمپانی «نیو ورلد پیکچرز» که متعلق به کارگردان آمریکایی راجر کورمن بود، آغاز کرد. کورمن به دلیل مشکلات فراوان که با صاحبان پر قدرت استودیوها، انجمن تولیدکنندگان و انجمن پخش و توزیع فیلم در آمریکا داشت، کمپانی «نیو ورلد پیکچرز» را تأسیس کرده بود و هم به تهیه فیلمهای تجاری پرفروش میپرداخت، و هم امکان تهیه فیلمهای هنری فیلم سازان اروپایی مثل فرانسو تروفو، فدریکو فلینی و اینگمار برگمن را فراهم کرد.
جنگ فراسوی ستارگان نخستین فیلمی بود که کامرون در آن به عنوان طراح و سازنده صحنهها از خود ابتکار عمل نشان داد، و در به تصویر کشیدن فیلمنامهای که جان سی لز با الهام از فیلم هفت سامورایی نوشه بود قدرت استعداد و خلاقیت خود را به کار گرفت. کهکشان وحشت و فرار از نیویورک(۱۹۸۱) فیلمهای دیگری هستند که کامرون در برنامهریزی تولید و مسئولیت جلوههای ویژه آنها همکاری داشت. در چنین موقعیتی راجر کورمن فرصتی طلایی برای کامرون فراهم کرد تا نخستین فیلم خود را در سال ۱۹۸۱ به نام پیرانا ۲: تخم ریزی کارگردانی کند. قسمت اول این فیلم جان سی لز و جودانته با الهام از آروارهها (فیلمی از استیون اسپیلبرگ) نوشته و ساخته بودند. پیرانا ۲ فیلمی با ساختار سینمایی ضعیف بود و در نمایش عمومی از جهت تجاری با شکست رو به رو شد.
جیمز کامرون پس از شکست پیرانا ۲ گفت: به آدمی شباهت داشتم که زیر آب ماندهاست. میدانستم که اگر قرار باشد روزی دوباره پشت دوربین فیلمبرداری قرار بگیرم، بایستی فیلمی برای خود بسازم؛ بنابراین شروع به نوشتن فیلمنامه کردم. من در جلوههای ویژه سابقه مفیدی داشتم؛ بنابراین طبیعی بود که سراغ فیلمنامهای با موضوعی علمی و خیالی بروم، و چون میدانستم قادر نیستم برای تهیه این فیلم بیشتر از سه تا چهار میلیون دلار فراهم کنم داستانی علمی و خیالی نوشتم که ماجرای آن در دوره معاصر میگذرد.
فیلم دوم کامرون ترمیناتور یا نابودگر بود که کامرون آن را با بازی آرنولد شوراتزنگر، مایکل بین، لیندا همیلتون و پل وینفیلد ساخت.
برای تولید ترمیناتور ۶ میلیون دلار هزینه شد، و وقتی فیلم در سال ۱۹۸۴ درست به آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به نمایش درآمد کنایهای بر «طلوع» عصر زمامداری رونالد ریگان قلمداد شد، و از آرنولد شوارتزنگر به عنوان مخوفترین فرانکشتاین نیم قرن اخیر سخن گفته شد.
پس از موفقیت غیرمنتظره ترمیناتور، که ۸۴ میلیون دلار درآمد داشت، کامرون در نوشتن فیلمنامه رمبو: اولین خون قسمت دوم (۱۹۸۵) با سیلوستر استالونه همکاری کرد و سپس در سال ۱۹۸۶ دنباله بیگانه (فیلم) را تحت عنوان بیگانهها را با بازی سیگورنی ویور، کاری هن و مایکل بین ساخت.
فیلم بعدی جیمز کامرون ورطه نام داشت. ورطه در سال ۱۹۸۹ با بازی ادهریس، مری الیزابت و مایکل بین شناخته شد.
نابودگر ۲: روز داوری پر آوازهترین فیلم کامرون تا آغاز دهه نود میلادی است. او که ترمیناتور را با هزینهای بالغ بر شش میلیون دلار ساخته بود، در حرکتی بلند پروازانه ترمیناتور ۲ را با هزینهای بالغ بر یکصد میلیون دلار ساخت.
دروغهای حقیقی فیلم دیگری از جیمز کامرون است که او در سال ۱۹۹۴ با بازی آرنولد شوارتزنگر، جیمی لی کرتیس و تام آرنولد با هزینهای بالغ بر یکصدو بیست میلیون دلار ساخت.
و اما تایتانیک ساخته جیمز کامرون است که با فروش افسانه آیش کامرون را در مقام یکی از ثروتمندترین مردان جهان قرار داد.
پس از اینکه کشتی اقیانوس پیمای تایتانیک در سال ۱۹۱۲، با وزن شصت هزار تن و دویست و هفتاد متر طول، که از بلندترین آسمان خراشهای آن روزهای نیویورک بلندتر بود، به آب انداخته شد و چند روز بعد با ۲۲۴۳ نفر مسافر و خدمه، بر اثر برخورد با کوه یخ در اقیانوس اطلس زیر آب فرورفت، و ۱۵۱۳ نفر جان خود را از دست دادند. این حادثه اندوهبار به موضوع جذابی برای سینماگران درآمد تا فیلمهایی از این ماجرا عرضه کنند. نجات یافتگان از تایتانیک (۱۹۱۲)، تایتانیک (هربرت سپلین، ۱۹۴۳)، شب به یاد ماندنی (جرج روی هیل، ۱۹۵۷)، شب به یاد ماندنی (روی وارد بیکر، ۱۹۵۸)، تایتانیک (نسخه موزیکال)، مالی براون غرق ناشدنی (چارلز والتر، ۱۹۶۴)و شب یخی (نسخه آلمانی) فیلمهایی هستند که پیش از فیلم پر خرج و جاه طلبانه کامرون ساخته و عرضه شدند.
آنچه باعث ساخته شدن این فیلم توسط جیمز کامرون شد، در کلام خود او آشکار است: «دهم آوریل ۱۹۱۲. تکنولوژی آرزوی دو دهه انسان را با نمایش معجزهای با شکوه تحقق میبخشد. در آن زمان چه چیز بهتر از به آب انداختن تایتانیک بزرگترین و باشکوهترین وسیله نقلیه ساخته شده توسط انسان، میتوانست نشانه تفوق انسان بر طبیعت باشد، اما فقط چهار روز ونیم بعد رؤیای انسان فرو میریزد. افسانه این بانوی دریاها، کشتی رؤیاها، در کابوسی هولناک به پایان میرسد، و توان شکست ناپذیر انسان در برابر چشمان وحشت زده دو هزار و پانصد مسافر مغلوب ضعفهای همیشگی انسان میشود، و آنچه باقی میماند تکبر، بی خیالی، آز و آسوده طلبی است که مسبب این فاجعه بود.»
فیلم موفق دیگر کامرون فیلم آواتار بود. فیلم نه تنها پرفروشترین فیلم سال ۲۰۰۹ بود، بلکه پرفروشترین فیلم تمام تاریخ سینماست. این فیلم علمی تخیلی باعث شد که کامرون برای بار دوم (بعد از تایتانیک) برای بدست آوردن جایزهٔ گلدن گلوب بهترین کارگردانی به روی سن برنده برود. او همچنین برای اسکار بهترین کارگردانی نیز کاندید شد هر چند که به همسر سابقش کاترین بیگلو و فیلم موفق او (مهلکه) باخت.
کامرون قرار است ادامه آواتار را در چهار قسمت بسازد که دومین قسمت آواتار در دسامبر سال ۲۰۱۸ اکران میشود.
او برای نوشتن فیلمنامه سایر قسمتها از جاش فریدمن، ریک جافا، آماندا سیلور و شین سالرنو دعوت به همکاری کردهاست.
در سال ۲۰۱۳ ثروت وی بالغ بر ۹۰۰ میلیون دلار تخمین زده شدهاست.
زندگی شخصی[ویرایش]
وی تاکنون پنج بار ازدواج کردهاست. ابتدا با شارون ویلیامز (۱۹۷۸–۱۹۸۴) سپس با گیل آن هرت (۱۹۸۵–۱۹۸۹) بعد با کاترین بیگلو (۱۹۸۹–۱۹۹۱) کارگردان برنده جایزه اسکار و لیندا همیلتون ستاره فیلمهای ترمیناتور و نابودگر ۲: روز داوری (۱۹۹۷–۱۹۹۹) ازدواج کردهاست.
از سال ۲۰۰۰ وی با سوزی آمیس بازیگر و مدل آمریکایی ازدواج نمودهاست.
ادای احترام[ویرایش]
کامرون پس از مرگ جیمز هورنر دوست و همکار آهنگساز خود در تاریخ ۲۴ ژوئن ۲۰۱۵ به وی ادای احترام کرد و این حادثه را به همسر و نزدیکان او تسلیت گفت. هورنر در ساخت موسیقی متن فیلمهای بیگانهها، تایتانیک و آواتار با کامرون همکاری داشت.
فیلمشناسی[ویرایش]
نام فیلم | سال تولید | کارگردان | نویسنده | سایر |
---|---|---|---|---|
جنگ فراسوی ستارگان | ۱۹۸۰ | بله | ||
تولدت مبارک جینی | ۱۹۸۰ | بله | ||
کهکشان وحشت | ۱۹۸۱ | بله | طراح صحنه | |
پیرانا۲: تخم ریزی | ۱۹۸۱ | بله | ||
نابودگر۱ | ۱۹۸۴ | بله | ||
رامبو: اولین خون قسمت دوم | ۱۹۸۵ | بله | ||
بیگانهها | ۱۹۸۶ | بله | بله | |
ورطه | ۱۹۸۹ | بله | بله | |
نقطه گسست | ۱۹۹۱ | تهیهکننده | ||
نابودگر۲: روز رستاخیز | ۱۹۹۱ | بله | بله | |
دروغهای حقیقی | ۱۹۹۴ | بله | بله | |
روزهای عجیب | ۱۹۹۵ | بله | مشارکت در تهیه و نگارش | |
نابودگر۲: سه بعدی | ۱۹۹۶ | بله | بله | |
تایتانیک | ۱۹۹۸ | بله | بله | |
آواتار | ۲۰۰۹ | بله | بله | |
کلئوپاترا | ۲۰۱۴ | تهیهکننده |
منابع[ویرایش]
↑ Wikipedia contributors, "List of highest-grossing films," Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=List_of_highest-grossing_films&oldid=603903745 (accessed April 13, 2014).
- Wikipedia contributors, "James Cameron," Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=James_Cameron&oldid=224143704
- http://www.imdb.com/name/nm0000116/
- وبگاه تایتانیک
پیوند به بیرون[ویرایش]
مجموعهای از گفتاوردهای مربوط به جیمز کامرون در ویکیگفتاورد موجود است. |
جیمز کامرون در بانک اطلاعات اینترنتی فیلمها (IMDb)
جیمز کامرون در توئیتر
آثار مربوط به جیمز کامرون در کتابخانههای ورلدکت
جیمز کامرون در وبگاه Internet Speculative Fiction Database- اخبار و تفاسیر موجود در گاردین دربارهٔ جیمز کامرون
- اخبار و تفاسیر موجود در نیویورک تایمز دربارهٔ جیمز کامرون
جیمز کامرون در آلمووی
ردهها:
- جیمز کامرون
- افراد جلوههای ویژه
- افراد زنده
- افراد کانادایی اسکاتلندیتبار
- اهالی اسکاتلند
- اهالی بری، کالیفرنیا
- اهالی شهرستان اورنج، کالیفرنیا
- اهالی کانادا
- اهالی کپوسکسینگ
- اهالی ملیبو، کالیفرنیا
- اهالی نیاگارا فالز، انتاریو
- برندگان جایزه اسکار بهترین تدوین
- برندگان جایزه اسکار بهترین کارگردانی
- برندگان جایزه امپایر بهترین کارگردانی
- برندگان جایزه انجمن کارگردانان آمریکا
- برندگان جایزه بهترین کارگردانی گلدن گلوب
- برندگان جایزه ساترن
- برندگان جایزه گلدن گلوب بهترین کارگردانی
- برندگان جایزههای ماهوارهای
- بیخدایان اهل کانادا
- پیادهروی مشاهیر هالیوود
- تدوینگران اهل ایالات متحده آمریکا
- تدوینگران اهل کانادا
- تهیهکنندگان برنده جایزه اسکار
- تهیهکنندگان برنده جایزه گلدن گلوب
- تهیهکنندگان تلویزیونی اهل کانادا
- تهیهکنندگان فیلم اهل کانادا
- تهیهکنندگان فیلم مستند اهل کانادا
- دانشآموختگان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتون
- زادگان ۱۹۵۴ (میلادی)
- فیلمنامهنویسان اهل کانادا
- کارگردانان تلویزیونی اهل کانادا
- کارگردانان دور از وطن اهل کانادا در ایالات متحده آمریکا
- کارگردانان فیلم انگلیسیزبان
- کارگردانان فیلم اهل ایالات متحده آمریکا
- کارگردانان فیلم اهل کالیفرنیا
- کارگردانان فیلم اهل کانادا
- کارگردانان فیلم ترسناک
- کارگردانان فیلم علمی–تخیلی
- کارگردانان فیلمهای اکشن
- کارگردانان فیلمهای خیالپردازی
- کاناداییهای مهاجرتکرده به ایالات متحده آمریکا
- مخترعان اهل کانادا
- مستندسازان اهل کانادا
- میلیاردرهای اهل ایالات متحده آمریکا
- میلیاردرهای اهل کانادا
- نویسندگان تلویزیونی اهل کانادا
(window.RLQ=window.RLQ||[]).push(function()mw.config.set("wgPageParseReport":"limitreport":"cputime":"0.792","walltime":"1.241","ppvisitednodes":"value":2314,"limit":1000000,"ppgeneratednodes":"value":0,"limit":1500000,"postexpandincludesize":"value":380654,"limit":2097152,"templateargumentsize":"value":95109,"limit":2097152,"expansiondepth":"value":13,"limit":40,"expensivefunctioncount":"value":3,"limit":500,"unstrip-depth":"value":0,"limit":20,"unstrip-size":"value":585,"limit":5000000,"entityaccesscount":"value":1,"limit":400,"timingprofile":["100.00% 799.166 1 -total"," 40.58% 324.332 1 الگو:توییتر"," 39.72% 317.456 1 الگو:WikidataCheck"," 11.73% 93.740 1 الگو:مستند_کردن"," 9.19% 73.406 13 الگو:Navbox"," 8.38% 66.944 1 الگو:الگوهای_ناوبری"," 7.32% 58.494 1 الگو:فیلمساز"," 6.39% 51.096 1 الگو:IMDb_name"," 6.10% 48.744 1 الگو:دیگر_کاربردها"," 5.94% 47.493 1 الگو:انگلیسی"],"scribunto":"limitreport-timeusage":"value":"0.246","limit":"10.000","limitreport-memusage":"value":4671395,"limit":52428800,"cachereport":"origin":"mw1265","timestamp":"20190415223905","ttl":2592000,"transientcontent":false);mw.config.set("wgBackendResponseTime":142,"wgHostname":"mw1324"););